icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Academia UTA, prezentă la prima ediție a cursului “Managementul Academiilor de Fotbal”

27 mai 2024

Academia UTA, prezentă la prima ediție a cursului “Managementul Academiilor de Fotbal”

În perioada 21-22 mai, Bucureștiul a găzduit prima sesiune a cursului “Managementul Academiilor de Fotbal”, organizat de Federația Română de Fotbal prin Academia Națională de Fotbal, în colaborare cu compania belgiană Double Pass. Acest curs a fost creat pentru a îmbunătăți abilitățile managerilor sportivi și ale conducătorilor de cluburi, axându-se pe gestionarea eficientă a academiilor de fotbal pentru copii și juniori, indiferent de nivelul competițional.

Cursul “Managementul Academiilor de Fotbal” este structurat în opt module, patru desfășurate fizic și patru online. La această primă ediție au participat 20 de cluburi, printre care și Academia UTA, demonstrând astfel angajamentul nostru continuu pentru perfecționarea staff-ului tehnic și administrativ.

Reprezentând Academia UTA, Ovidiu Pința a participat activ la această sesiune, aducând astfel contribuții valoroase la procesul de perfecționare și dezvoltare a academiei noastre. Participarea la acest curs este o dovadă a dedicației noastre de a investi în formarea profesională a personalului nostru, asigurând astfel creșterea calității educației sportive oferite tinerilor fotbaliști.

“După experiența din cadrul programului de mentorat susținut de FRF împreună cu compania belgiană Double Pass, am avut onoarea de a fi selectat pentru a participa la un nou curs prin care se continuă dezvoltarea fotbalului românesc și, implicit, a Academiei UTA. Pentru mine, aceste cursuri au o deosebită însemnătate pentru dezvoltarea personală și sper ca prin cele învățate la acest curs să pot transfera din experiența dobândită în dezvoltarea academiei noastre. Prin aceste programe susținute de FRF, noi, Academia UTA, continuăm să ne dezvoltăm, să creștem la toate nivelurile și să arătăm că suntem una dintre cele mai organizate academii din țară, cu scopul de a dezvolta din ce în ce mai mulți jucători pentru clubul nostru și, implicit, pentru loturile naționale. Aceasta este direcția pe care trebuie să mergem. Cursurile au fost interactive și foarte specifice, în urma cărora, în acest prim modul, am învățat rolul managerilor academiilor de fotbal, ce este leadershipul și cum să dezvoltăm o strategie care să aibă ca obiectiv dezvoltarea individuală a jucătorului. La acest curs am avut onoarea de a fi înconjurat de oameni de calitate ai fotbalului românesc și mă bucur să văd că fotbalul nostru merge în direcția cea bună. Mulțumesc clubului pentru sprijinul și șansa de a face parte din acest proiect”a declarat Ovidiu Pința, directorul tehnic al Academiei UTA.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole